Categorieën

Evenementen

INFO BLOEMSCHIKKEN

MBT consumentenverkoop [ niet voor zakelijke orders]

Via deze link kunt u het retour/herroepingsformulier aanvragen. of app 0616730481

 

U kunt dan het pakket binnen 14 dagen na factuurdatum voldoende gefrankeerd naar ons terug zenden. Artikelen van oudere bestellingen worden niet teruggenomen.

Door gebruik van dit formulier wordt de retour sneller verwerkt. Omdat wij ook aan een retour werk hebben vinden wij het fijn als we u een tegoedcode mogen geven zodat u het later weer in onze winkel kunt besteden. U kunt dit indien u dat niet wenst aangeven op het retourformulier. We betalen het dan binnen 14 dagen aan u terug, bankkosten E 0.70

 

We hopen uiteraard dat u zo tevreden bent met onze producten dat u het niet nodig zult hebben.

Als u vragen heeft over een product kunt u voor u het besteld bij elk artikel op de knop "stel een vraag"klikken en daarmee om meer informatie vragen.

In overleg kan veel!

Succes met uw bestelling team goedkoop-bloemschikken.nl

NB de fiscus ziet er streng op toe dat er geen misbruik wordt gemaakt van de btw. Als u zakelijk besteld [ dwz u voert bij factuuradres de bedrijfsnaam in] dan is het een zakelijke order en mag u de btw opgeven bij uw aangifte, echter zakelijke orders zijn uitgesloten van herroepingsrecht. Het is niet mogelijk achteraf nog te switchen naar consument.

 


0 Product Producten (leeg)    

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Vacatures

Korting Kortingen

Herroepingsformulier

Informatie

Archief nieuwsbrieven

Info pompoenzaden

BLOG

PayPal