Categories

Evenement

Home

Follow Bloemschikken on Twitter

WEBWINKEL VOOR BEDRIJVEN en PARTICULIEREN, geen minimum afname wel in veel gevallen staffelkorting.  


Bestel WEL op pompoenzaden-decoshop.NL ; Veel keus, Lage prijs en SUPER snel :)

Boven E 79.99,- incl btw goederenwaarde, geen [standaard]verzendkosten.voor Nederland en boven E 99,99 voor Belgie Andere landen uitgezonderd. Aanvullende diensten zoals aangetekend / verzekerd uitgezonderd.

LEVERING EN BETALING

Bestellingen worden behandeld nadat ze zijn betaald op volgorde van betaling. 

Er kan worden betaald met iDEAL, Paypal, Multisafepay en overboeking vooraf. Of contant bij afhalen op afspraak.
Bestellingen bloemschikmaterialen voor 13.00 besteld en betaald met IDEAL ,Paypal of Multisafepay worden dezelfde dag nog verzonden.
[ muv categorie verwacht :) dan blijft de bestelling hier tot hij compleet uitgeleverd kan worden, tegen betaling van portokosten kan het in 2 keer worden verstuurd]

Als wij als service naar de klant het voor het is betaald al opsturen, wordt er verondersteld dat de betaling onderweg is. Als er na herhaalde verzoeken niet betaald wordt rekenen wij daarvoor administratiekosten.
 


Bestellingen worden 7 dgn in ons systeem bewaard en speciaal voor u gereserveerd, wanneer ze niet zijn betaald worden ze uit het systeem verwijderd, het is mogelijk dat u  eerst nog een automatische herinnering mail ontvangt.

Levering onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Als iets niet op voorraad is wordt het zonder kosten nageleverd. In het geval van zaden kan dat in de loop van het nieuwe seizoen zijn. Als iets toch niet leverbaar is wordt tijdig een vervangend artikel aangeboden [ van minimaal de zelfde waarde] of kunt u het bedrag terug ontvangen in de vorm van een tegoed. 
Producten die vanwege: nieuw voor het komende seizoen, onverwacht grote vraag, tegenvallende verkrijgbaarheid of seizoensgebondenheid niet meteen leverbaar zijn worden vaak door ons nageleverd. Dit is herkenbaar door de afkorting "NAL" op uw bestellijst, die u meegestuurd krijgt bij uw bestelling.

PRIJZEN
Alle genoemde prijzen zijn incl btw.


AANBIEDINGEN
Bij aanbiedingen en opruimingen gelden kortingen alleen op die artikelen, die niet al (op de site of elders) als aanbieding of met een speciale nettoprijs worden aangeboden. Grootverpakkingen zijn ook uitgesloten, tenzij in overleg met Goedkoop-bloemschikken.nl anders overeengekomen.

KORTINGSCODES / ACTIES.

Wij vinden het leuk om u van tijd tot tijd een aardigheidje aan te bieden. Dat kan in de vorm zijn van een gratis artikel, kortingscode of gratis verzending bij besteding boven bepaald bedrag. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als u op de hoogte gehouden wil worden kunt u zich inschrijven in onze mailingslijst.

Om het voor iedereen leuk te houden is het één niet te combineren met een andere kortingscode,gratis artikel of gratis verzending etc

Als er toch dubbel wordt geklikt kunnen wij de dubbele aanbieding niet uitvoeren. 

Kortingscodes kunnen alleen automatisch verwerkt worden.


Als een actie is verlopen of vervangen door een nieuwe kan daar geen aanspraak meer op gemaakt worden. Met het verschijnen van een nieuwe actie vervallen alle vorige acties, kortingscodes, aanbiedingen, gratis artikelen enz.

VERZENDING/ KOSTEN
Er wordt gestreefd zoveel mogelijk per brievenbuspost te verzenden, en daardoor de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, dit wordt door het programma automatisch berekend. De berekende verzendkosten zijn  afhankelijk van het gewicht van het totale pakket incl de verpakking: E 1.87 E 2.82 voor brievenbuspost excl btw. Brievenbuspost is zonder barcode, wordt verzonden op uw eigen risico, u kunt aangeven dat u aangetekend of pakketverzending wilt ontvangen, meerkosten worden automatisch berekend..

Pakketpost NL: 0-30 kg:  E 5.03  excl btw [afhankelijk van hoog of laag btwtarief] incl Door TNTpost met barcode.
Goederenwaarde boven E 79,99 incl btw =verzending NLD Gratis = standaard verzending, excl aanvullende dienst zoals aangetekend


 BELGIE en overige bestemmingen:
- Het is verplicht uw land op te geven om de verzendkosten te kunnen berekenen.
-Verzendkosten Belgie worden automatisch berekend E 6.99 excl btw ,boven E 99,99 incl btw geen verzendkosten.[ alleen Belgie]excl aanvullende dienst zoals aangetekend
 
Verzendkosten Overige bestemmigen / landen op basis van nacalculatie!

-Voor Belgie en de rest van Europa geldt het volgende: Gebruik IBAN EN BIC!!!
KIES BIJ INTERNATIONAAL OVERBOEKEN VOOR -GEDEELDE KOSTEN- = _SHARED_!!! in het betaal programma van uw bank, dit bespaart u en ons hoge kosten, wij kunnen de bestelling anders niet in behandeling nemen.
Neem anders voor u betaald even contact met ons op, zie onderaan deze pagina de voorwaarden en uitleg van de bank.
BTWEUROPA: HET IS VOOR ZAKELIJKE KLANTEN UIT DE EU MOGELIJK VOOR BTW 0 TARIEF TE KOPEN. U DIENT DAN WEL ZELF HET CORRECTE BTWNUMMER INCL LANDCODE IN TE VULLEN.

MAATWERK;

Maatwerk betekend dat artikelen die niet standaard in de winkel aanwezig zijn en op maat voor u zijn besteld, of dat nou telefonisch is of per email. U bent verplicht het dan af te nemen, ook als u niets meer laat horen of het niet meer wil ontvangen, de speciaal voor u gemaakte kosten en eventuele navorderingskosten zullen u berekend worden. Als u in gebreke blijft zullen we de benodigde stappen daarvoor ondernemen.


AANSPRAKELIJKHEID
Wij zijn niet aansprakelijk voor het niet slagen van de teelt op welke wijze dan ook.  Goedkoop-bloemschikken.nl / Goedkoop-bloemschikken.nl doet alles wat in haar macht is om u een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen leveren. Zaden zijn echter natuurproducten die weersafhankelijk zijn. Ook is de groei en de oogst van het product niet alleen afhankelijk van de kiemkracht en kiemenergie, maar ook van allerlei andere invloeden, zoals de zaaiwijze, temperatuur etc.
Eventueel zijn tips of uitleg over de teeltwijze beschikbaar.

Wij zijn NIET aansprakelijk voor zoekgeraakte zendingen, pakketpost en aangetekend is te volgen dmv tracktrace. Brievenbuspost is zonder barcode, wordt verzonden op uw eigen risico, u kunt aangeven dat u aangetekend of pakketverzending wilt ontvangen, meer kosten worden automatisch berekend..

Wij zijn NIET aansprakelijk voor transportschade, u kunt wel als optie kiezen voor aangetekend/verzekerde verzending, als er schade is laat dat dan METEEN weten bij ontvangst anders neemt TNTpost het niet in behandeling.

KLACHTEN AFHANDELING EN RETOURBELEID:
*Indien u Goedkoop-bloemschikken.nl  / Goedkoop-bloemschikken.nl duidelijk omschreven van uw klachten op de hoogte brengt compleet met foto, zullen wij trachten met u in alle redelijkheid tot een tevreden oplossing te komen. Wij willen u er op wijzen dat u de zending meteen bij aflevering moet controleren, anders wordt melding niet in behandeling genomen.
Onze aansprakelijkheid zal echter nooit hoger uitvallen dan het netto factuurbedrag van de geleverde artikelen, excl de verzendkosten.Als u het door u bestelde terug wilt sturen neemt u dan eerst contact met ons op,dat wil zeggen mail een foto waarin u het probleem toont, als de opgegeven reden wordt goedgekeurd kunt u het na overleg, zorgvuldig verpakt en op uw kosten terug sturen [= niet retour afzender] U dient daarbij het door ons geleverde retourformulier te gebruiken. Als het volledig terug is gekomen zullen wij het bedrag dmv een tegoedcode crediteren en kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. Verzendkosten worden niet vergoed.


*Artikelen die speciaal voor u zijn afgeknipt of geteld worden nooit terug genomen. Twijfelt u over een kleur vraag dan digitale kleurkaart op. 

*Bruidsboeketten en corsages kunnen nooit terug gestuurd worden,
u kunt bv 1 corsage bestellen om te kijken of het u bevalt

*Wij nemen geen teveel bestelde artikelen retour.
*De meeste van onze artikelen worden speciaal voor u uit de verpakking gehaald = maatwerk dat kan niet retour gezonden worden.

*Artikelen die zonder overleg of ongefrankeerd terug worden gestuurd worden niet in behandeling genomen. Bij vragen voor u iets besteld is het handig om eerst een email te sturen, en bij elk artikel staat een knop "stel een vraag"
 
Annulering:
Als u om wat voor reden ook uw bestelling wilt annuleren en al betaald heeft kunt u het bedrag terug ontvangen minus de eventuele provisiekosten, voor Ideal is dat E 1,39 Paypal 3,8 % en bankoverschrijving kosten E 0.25


Blokkering account:
Als een klant meerdere keren een bestelling heeft geplaatst en niet afgenomen wordt de account automatisch geblokkeerd zodat er wel gekeken maar niet besteld kan worden. Het kan weer ongedaan gemaakt worden maar u bent dan wel verplicht de bestelling ook te betalen en af te nemen.

  

"Pompoenzaden en deco shop & Goedkoop-Bloemschikken" zijn een webwinkel van Elshout kwekerij & groendecoratie

Langeweg 16b
4311 rb
Bruinisse

Tel.: 06 16 73 04 81 of 0111 484247
E-mail:
info@ln.pohsoced-nedazneopmop

KvK 52246515
BTW NL850360249B01


   


Cart 0 Product Products (empty)    

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Check out

Home

Home

Home

Home

Home

Home

Home

PayPal