Categories

Evenement

Home

Follow Bloemschikken on Twitter

Levertijd:
Decomaterialen Supersnel geleverd,

Bestel en betaal met iDEAL of Paypal voor 13.00 en het wordt dezelfde werkdag
verzonden
Bloemschikken: en Pompoenzaden Bestel
wel op
www.pompoenzaden-decoshop.NL   Veel keus, Lage prijs en Super Snel

Boven E 79.99,- incl btw goederenwaarde, geen [standaard]verzendkosten.voor Nederland en boven E 99,99 voor Belgie Andere landen uitgezonderd. Aanvullende diensten zoals aangetekend uitgezonderd. 
Met pakketpost ontvangt u een barcode van de zending, brievenbuspost heeft dat niet


Hoe werkt bestellen:

Aan de linkerkant ziet u een menu bv bloemschikmaterialen of pompoenzaden. Als u daarop klikt klapt het menu uit en ziet u subcategorieen. Hier ziet u een klein voorbeeld van de artikelen. Als u op "meer informatie" klikt gaat u naar het betreffende artikel. 
Klik op "in winkelmandje" als u het wil bewaren of bestellen, u kunt het altijd weer verwijderen. In het volgende scherm kunt u eventueel met het + of - teken het aantal met 1tegelijk verhogen. Of op het # om het gewenste aantal in te voeren. eventuele staffelprijzen worden meteen aangepast.Als u nog een artikel wil bestellen klikt u op "verder winkelen"
Als u alles compleet heeft gaat u naar de knop"bestellen"In het volgende scherm wordt gevraagd of u al eerder heeft besteld dan hoeft u alleen uw emailadres en wachtwoord in te vullen, als u het wachtwoord niet meer weet kunt u dat daar ook opvragen. 
Als u nog niet eerder heeft besteld klikt u op "nieuwe klant"en voert u gegevens in. Eventueel btwnummer kunt u hier ook invullen. 
Daarna kunt u de leveringsvoorwaarden bevestigen. En komt u in het volgende scherm waar u kunt kiezen hoe u wil betalen. 
Als u kiest voor "ophalen op afspraak"zullen ook de verzendkosten erweer afgehaald worden.

Let op dat u als alles klopt nog een keer op bevestigen klikt. Als alles goed gaat ontvangt u meteen een email met in de bijlage een factuur. Als u voor iDEAL of Paypal MSP heeft gekozen komt u meteen in het betaalscherm.
Als u een foutmelding krijgt of bij virtuelekassa voor de verkeerde bank heeft gekozen, neem dan contact met ons op, uw bestelling is in de meeste gevallen gewoon bij ons binnen gekomen dus u hoeft niet de bestelling opnieuw in te voeren. Wij mailen u dan de gegevens om de onlinebetaling opnieuw te starten.


Let op als u eerder met iDEAL heeft betaald en wilt een volgende keer betalen met bankoverschrijving dat u het rekeningnummer uit de emailbijlage gebruikt Anders komt het op een verzamelrekening van banken in plaats van bij ons en weet niemand dat u heeft betaald. neem bij vragen contact met ons op.

Als u om een bepaalde reden besluit de bestelling niet door te laten gaan wilt u het ons dan even laten weten, het zal net zijn dat u ergens het laatste van heeft besteld en dat dus speciaal voor u is gereserveerd dat we dan een ander teleur moeten stellen. Als het hier dan weken blijft staan is dat erg sneu voor een ander.


Bestel WEL op pompoenzaden-decoshop.NL ; Veel keus, Lage prijs en SUPER snel :)Nu boven E 79.99,- incl btw goederenwaarde, geen [standaard]verzendkosten.voor Nederland en boven E 99,99 voor Belgie Andere landen uitgezonderd. Aanvullende diensten zoals aangetekend uitgezonderd.

Bestellingen worden meteen verwerkt zodra betaling is bijgeschreven.
Bestellingen bloemschikmaterialen vóór 13.00 besteld en betaald met IDEAL ,Paypal of Multisafepay worden dezelfde werkdag verzonden.  

Indicatie VERZENDING/ KOSTEN
Er wordt gestreefd zoveel mogelijk per brievenbuspost te verzenden, en daardoor de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.
De berekende verzendkosten zijn  afhankelijk van het gewicht van het totale pakket incl de verpakking:

E 0.94, E 1.87 E 2.82 voor brievenbuspost Nederland excl btw afhankelijk welk productsoort hoog of laag btw tarief

Pakketpost:Nederland  0-30 kg:  E 5.03  excl btw  
 

Belgie pakket 0-30 kg E 9.95 excl btw    Nu E 6.99 excl btw pakketpost België

Overige bestemminge op basis van nacalculatie. Wordt in de toekomst geautomatiseerd. Voor vragen neem aub contact met ons op!

 

Bestellingen worden meteen verwerkt zodra betaling is bijgeschreven.
Bestellingen decoratiematerialen vóór 13.00 besteld en betaald met Ideal Multisafepay of Paypal worden dezelfde werkdag  verzonden. Overboeking per bank duurt wat langer omdat dit niet meteen voor ons zichtbaar is, hebt u haast kies dan voor iDEAL, Multisafepay of Paypal

Indien u met Ideal, creditcard, paypal etc betaald zo mogelijk nog dezelfde werkdag.
Nederland: Brievenbuspost verzending met TNT, pakketten worden met  TNT of bode  bezorgd. 

Belgie en overige bestemmingen brievenbuspost met TNT, pakketten tot 30 kg met TNT / UPS of bode.

Palletbezorging mogelijk in overleg. Neem voor vragen contact op via de email. 

aangepast nov 2010


Cart 0 Product Products (empty)    

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Check out

Home

Home

Home

Home

Home

Home

Home

PayPal