Kategorien

Evenementen

INFO BLOEMSCHIKKEN

Follow Bloemschikken on Twitter

Flowerdart Mooie Corsagehouder met magneet, verkrijgbaar in Wit, Zwart, Zilver, Goud of Olijfgroen. Kan voor Heren en Damescorsage gebruikt worden. Omdat de damescorsage op zijn kop hangt kunt u daar op een decoratieve manier draad bij gebruiken  hieronder leest u daar meer over. 
[Maar eigenlijk is de flowerdartcorsage rechtop op zijn mooist en als u dat ook vindt waarom zou u het dan op zijn kop hangen]

Bestel Corsagehouder Flowerdart per stuk, of bestel Corsagehouder Flowerdart per doos

Flowerdart - magnetisch

De flowerdart is een stijlvolle houder voor corsages. Stijlvol, modern en veelzijdig.
De conisch vormgegeven houder is gemaakt van abs plastic. De houder heeft twee magneetjes. De een is geïntegreerd in de achterkant van de houder en de andere is los. De flowerdart wordt bevestigd door de magneetjes aan twee kanten van de kleding aan te brengen.

Flowerdart - houdbaar

Door de vochtige watten in de houder van de flowerdart zijn de bloemen van de corsage langer houdbaar. De watten kunnen de bloemen 1 tot 2 dagen van vocht voorzien. De houder is aan de bovenkant voorzien van een rubberen kurk met een opening waar de bloemen ingestoken kunnen worden.

Flowerdart   eenvoudig

U kunt 1 bloem gebruiken zoals in het filmpje maar u kunt ook 2 of 3 bloemen bij elkaar doen en even Parafilm omheen doen tot het weer 1 geheel is. Schik de bloemen in uw hand en wikkel het af met parafilm, caoutchouc, bloemistentape. Nu kunnen de bloemen worden ingestoken.

Flowerdart - stevig

Vooral bij corsages die op de kop worden gedragen, voor een damescorsage, zware bloemen en bloemen met dunne stelen, is het belangrijk dat de bloemen er niet uitvallen. Om dit te voorkomen kunt u de bloemen verankeren met gekleurd lakdraad.dat roest niet. Wikkel het lakdraad om het caoutchouc / parafilm zodat het een soort schroefdraad vormt. Buig het laatste stukje terug omhoog, zodat het wat breder is [soort weerhaak]. Wanneer u nu het geheel in de rubberen kurk steekt komen de ijzerdraadjes vast te zitten in de kurk en kunnen de bloemen er niet uitvallen.

Wanneer u bijvoorbeeld een Gerbera wilt gebruiken in de Flowerdart, dan adviseren wij u geen caoutchouc te gebruiken. U kunt het beste de Gerbera vastzetten met kling ( Oasis Fix). Op deze manier sluit u de bovenkant direct af en blijft de Gerbera mooi zitten.

Decoratieve afwerking vindt u dit nou allemaal een beetje te strak dan kunt u op de houder bv steentjes lijmen, of u verlengd de corsagehouder met gekleurd draad, het voordeel daarvan is dat u de draad aan de achterkant van de corsage door kunt laten lopen en de bloemen nog extra verankerd. Bij een corsage die onderste boven gedragen wordt is dat zeer handig, en ook bij het dansen is dat een voordeel, de foto is van een andere corsagehouder maar het principe komt op hetzelfde neer. Let op dit is alleen een voorbeeld met een andere corsagehouder!

Prijs is per stuk ook leverbaar per doos

klik op opties voor gewenste kleur


Warenkorb 0 Artikel Artikel (Leer)    

Keine Artikel

noch festzulegen Versand
€ 0,00 MwSt.
€ 0,00 Gesamt

Warenkorb anzeigen

Vacatures

Korting Kortingen

Informatie

Info pompoenzaden

BLOG

Herroepingsformulier

Archief nieuwsbrieven

PayPal