Categorieën

INFO BLOEMSCHIKKEN

Evenementen

Zoeken

 

Groothandel B2B in Bloemschikmaterialen en Pompoenzaden.

Geen minimum afname wel in veel gevallen staffelkorting.  


Bestel WEL op Goedkoop-bloemschikken.NL ; Veel keus, Lage prijs en SUPER snel :)

Verzendkosten Nederland:

Brievenbuspost NLD E 3.99

Pakketpost NL: E 0.00-E 39.99 E 6.99

van 39.99-49.99 E 5.99

Tijdelijk GRATIS VERZENDING VANAF E 49.99  Nederland

Verzekerde verzending toeslag E 4.83

Grote of meerpakketten geen extra kosten

Verlaagde verzendkosten voor Belgie E 0.- E 50.- E 7.99 pakketpost

van E 50-79.99- E 5.99

en VANAF E 79.99- GRATIS VERZENDING pakketpost BELGIE

Aanvullende diensten zoals aangetekend / verzekerd uitgezonderd.

Andere landen WORDT AUTOMATISCH BEREKEND. 


LEVERING EN BETALING

Bestellingen worden behandeld nadat ze zijn betaald op volgorde van betaling. 

Er kan worden betaalt met iDEAL, Paypal, Multisafepay en overboeking vooraf. Of contant bij afhalen op afspraak.
Bestellingen bloemschikmaterialen voor 13.00 besteld en betaalt met IDEAL ,Paypal of Multisafepay worden dezelfde dag nog verzonden.
  

Als wij als service naar de klant het voor het is betaalt al opsturen, wordt er verondersteld dat de betaling onderweg is. Als er na herhaalde verzoeken niet betaald wordt rekenen wij daarvoor administratiekosten.
 


Bestellingen worden 7 dgn in ons systeem bewaard en speciaal voor u gereserveerd, wanneer ze niet zijn betaald worden ze uit het systeem verwijderd, het is mogelijk dat u  eerst nog een automatische herinnering mail ontvangt.

Levering onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Als iets niet op voorraad is wordt het zonder kosten nageleverd. In het geval van zaden kan dat in de loop van het nieuwe seizoen zijn. Als iets toch niet leverbaar is wordt tijdig een vervangend artikel aangeboden [ van minimaal de zelfde waarde] of kunt u het bedrag terug ontvangen in de vorm van een tegoed. 
Producten die vanwege: nieuw voor het komende seizoen, onverwacht grote vraag, tegenvallende verkrijgbaarheid of seizoensgebondenheid niet meteen leverbaar zijn worden vaak door ons nageleverd. Dit is herkenbaar door de afkorting "NAL" op uw picklist, die u meegestuurd krijgt bij uw bestelling.

PRIJZEN
Alle genoemde prijzen zijn incl btw.


AANBIEDINGEN
Bij aanbiedingen en opruimingen gelden kortingen alleen op die artikelen, die niet al (op de site of elders) als aanbieding of met een speciale nettoprijs worden aangeboden. Grootverpakkingen zijn ook uitgesloten, tenzij in overleg met Goedkoop-bloemschikken.nl anders overeengekomen.

KORTINGSCODES / ACTIES /KORTINGSREGELING.

Wij vinden het leuk om u van tijd tot tijd een aardigheidje aan te bieden. Dat kan in de vorm zijn van een gratis artikel, kortingscode of gratis verzending bij besteding boven bepaald bedrag. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Als u op de hoogte gehouden wil worden kunt u zich inschrijven in onze mailingslijst.

Om het voor iedereen leuk te houden is het één niet te combineren met een andere kortingscode,gratis artikel of gratis verzending etc

Als er toch dubbel wordt geklikt kunnen wij de dubbele aanbieding niet uitvoeren. 

Kortingscodes kunnen alleen automatisch verwerkt worden.


Als een actie is verlopen of vervangen door een nieuwe kan daar geen aanspraak meer op gemaakt worden. Met het verschijnen van een nieuwe actie vervallen alle vorige acties, kortingscodes, aanbiedingen, gratis artikelen enz.

Bij heel veel artikelen ontvangt u korting als u meer koopt dat kan zijn in de vorm van staffel korting of grotere verpakking

Bedrijven en grootverbruiker kijk ook even op deze pagina:

http://www.goedkoop-bloemschikken.nl/content/3427-kortingsregeling

 

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland:

Brievenbuspost NLD E 3.99

Pakketpost NL: E 0.00-E 39.99 E 6.99

van 39.99-49.99 E 5.99

Tijdelijk GRATIS VERZENDING VANAF E 49.99  Nederland

Verzekerde verzending toeslag E 4.83

Grote of meerpakketten geen extra kosten

Verlaagde verzendkosten voor Belgie E 0.- E 50.- E 7.99 pakketpost

van E 50-79.99- E 5.99

en VANAF E 79.99- GRATIS VERZENDING pakketpost BELGIE

Aanvullende diensten zoals aangetekend / verzekerd uitgezonderd.


 BELGIE en overige bestemmingen:
- Het is verplicht uw land op te geven om de verzendkosten te kunnen berekenen.

[ woont u in Belgie kies dan aub als land BELGIE, anders zal uw zending vertraging oplopen en brengen we extra kosten in rekening]

MAATWERK;

Maatwerk betekend dat artikelen die niet standaard in de winkel aanwezig zijn en op maat voor u zijn gemaakt of besteld, of dat nou telefonisch is of per email. U bent verplicht het dan af te nemen, ook als u niets meer laat horen of het niet meer wil ontvangen, de speciaal voor u gemaakte kosten en eventuele navorderingskosten zullen u berekend worden. Als u in gebreke blijft zullen we de benodigde stappen daarvoor ondernemen.


AANSPRAKELIJKHEID
Wij zijn niet aansprakelijk voor het niet slagen van de teelt op welke wijze dan ook.  Goedkoop-bloemschikken.nl / Goedkoop-bloemschikken.nl doet alles wat in haar macht is om u een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen leveren. Zaden zijn echter natuurproducten die weersafhankelijk zijn. Ook is de groei en de oogst van het product niet alleen afhankelijk van de kiemkracht en kiemenergie, maar ook van allerlei andere invloeden, zoals de zaaiwijze, temperatuur etc.
Eventueel zijn tips of uitleg over de teeltwijze beschikbaar.

Wij zijn NIET aansprakelijk voor zoekgeraakte zendingen, pakketpost en aangetekend is te volgen dmv tracktrace. Brievenbuspost is zonder barcode, wordt verzonden op uw eigen risico, u kunt aangeven dat u aangetekend of pakketverzending wilt ontvangen, meerkosten worden automatisch berekend..

Wij zijn NIET aansprakelijk voor transportschade, u kunt wel als optie kiezen voor aangetekend/verzekerde verzending, als er schade is laat dat dan METEEN doch uiterlijk binnen 5 dagen na verzending weten bij ontvangst anders neemt Postnl het niet in behandeling.

KLACHTEN AFHANDELING EN RETOURBELEID:
*Indien u Goedkoop-bloemschikken.nl  / Goedkoop-bloemschikken.nl duidelijk omschreven van uw klachten op de hoogte brengt compleet met foto, zullen wij trachten met u in alle redelijkheid tot een tevreden oplossing te komen. Wij willen u er op wijzen dat u de zending meteen bij aflevering moet controleren, anders wordt melding niet in behandeling genomen.
Onze aansprakelijkheid zal echter nooit hoger uitvallen dan het netto factuurbedrag van de geleverde artikelen, excl de verzendkosten.Als u het door u bestelde terug wilt sturen neemt u dan eerst contact met ons op,dat wil zeggen mail een foto waarin u het probleem toont, als de opgegeven reden wordt goedgekeurd kunt u het na overleg, zorgvuldig verpakt en op uw kosten terug sturen [= niet retour afzender] U dient daarbij het door ons geleverde retourformulier te gebruiken. Als het volledig terug is gekomen zullen wij het bedrag dmv een tegoedcode crediteren en kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. Verzendkosten worden niet vergoed. Als uw order gratis is verzonden en u daardoor onder het drempelbedrag komt zal dit herberekend worden.


*Artikelen die speciaal voor u zijn afgeknipt of geteld worden nooit terug genomen. Twijfelt u over een kleur vraag dan digitale kleurkaart op. 

Glas wordt niet retour genomen

*Bruidsboeketten en corsages kunnen nooit terug gestuurd worden,deze worden speciaal voor u [bij]gemaakt,
 u kunt bv 1 corsage bestellen om te kijken of het u bevalt

*Wij nemen geen teveel bestelde artikelen retour. Veel van onze producten zijn seizoensproducten die om voldoende voorraad te houden speciaal bijbesteld worden, daardoor kunnen producten die u "over heeft"niet retour,wij kunnen die nl aan het einde van een seizoen ook niet meer verkopen en hebben speciaal voor u bij moeten bestellen.

*De meeste van onze artikelen worden speciaal voor u uit de verpakking gehaald = maatwerk dat kan niet retour gezonden worden.

*Artikelen die zonder overleg,of later dan na 14 dagen of ongefrankeerd terug worden gestuurd worden niet in behandeling genomen. Heeft u een vraag voor u iets bestelt is het handig om eerst een email te sturen, en bij elk artikel staat een knop "stel een vraag"
 
Herroepingsrecht, de wettelijke bedenktijd voor consumentenverkoop is 14 dagen
Als u om wat voor reden ook uw bestelling wilt annuleren en al betaald heeft kunt u het bedrag terug ontvangen in de vorm van een tegoed. 

Via deze link kunt u het retour/herroepingsformulier aanvragen.

Door gebruik van dit formulier wordt de retour sneller verwerkt. Omdat wij ook aan een retour werk hebben vinden wij het fijn als we u een tegoedcode mogen geven zodat u het later weer in onze winkel kunt besteden. U kunt dit indien u dat niet wenst aangeven op het retourformulier. We betalen het dan per omgaande aan u terug, minus bankkosten E 0.70

We hopen uiteraard dat u zo tevreden bent met onze producten dat u het niet nodig zult hebben

Als u vragen heeft over een product kunt u voor u het besteld bij elk artikel op de knop "stel een vraag"klikken en daarmee om meer informatie vragen.

In overleg kan veel!

Weigering:

Indien u bij de postbode uw pakket weigert zonder dat u ons daarvan vooraf op de hoogte brengt brengen wij u de daarvoor verschuldigde kosten rekening, het restant wordt in de vorm van een tegoed gecrediteerd of in overleg terugbetaald.

  

"Pompoenzaden en deco shop & Goedkoop-Bloemschikken" zijn webwinkels van Lenie van Herwijnen

Langeweg 16b
4311 rb
Bruinisse

Tel.: 06 16 73 04 81 of 0111 484247

KvK 58881212
BTW NL189994502B01


   

 
Goedkoop-bloemschikken & Pompoenzaden-decoshop.nl
Groothandel B2B in Bloemschikmaterialen en Pompoenzaden.
 
Goedkoop-bloemschikken & Pompoenzaden-decoshop.nl

0 Product Producten (leeg)    

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Korting Kortingen

Herroepingsformulier

BLOG

Info pompoenzaden

Informatie

Archief nieuwsbrieven

Zoeken

PayPal